Over mooi zijn die dingen

Elk weblog heeft een thema. Bij dit weblog zijn de onderwerpen breed, maar wel gecentreerd rondom één gedachte. Ik probeer hier dingen op te zetten waarop je kunt reageren met de levenddoener: “ja, mooi zijn die dingen”.

Bijna iedereen verliest zichzelf wel eens in een potje mopperen of zeuren. Soms vergeet je helemaal de mooie dingen te aanschouwen, ook al zijn ze er altijd, overal om je heen. Dit weblog kiest voor dingen die de moeite waard zijn en voor mij is het een poging om me zoveel mogelijk met mooie, leuke, grappige en geweldige dingen bezig te houden. Voor een kritische kijk op de samenleving, het mopperen op ons klimaat of het andere uitingen waarvan we niet per sé vrolijker worden zijn andere plaatsen.

Afijn, de cadeautjes van het leven dus. Die probeer ik hier te laten verschijnen. Sommige toveren een klein glimlachje op je gezicht. Andere geven je een warm gevoel van binnen. Soms is het gewoon een mooie foto. Of een muziekje waarvan je wilt gaan springen. En een enkele keer doet het jou persoonlijk niet zoveel. Dat is het fijne van het internet, zet gewoon je computer uit en pak een biertje op een terras of bel een goede vriend.

Veel plezier.

Suggesties? Kom maar op! Maak het leuk. ’n Regeltje: alles op mooizijndiedingen.nl is copyright @ mooizijndiedingen. Overnemen of trackbacken is prima en leuk, maar wel graag met een referentie naar deze site. Mooizijndiedingen is altijd ter goeder trouw, indien u ergens bezwaar tegen heeft, laat dat dan even weten, dan hou ik er rekening mee.

Add to Google