Black sheep event

Onlangs werd ik uitgenodigd voor het “Black Sheep Event“. Een vriend van me had deze bijeenkomst mede georganiseerd na een cursus netwerken en ik was erg benieuwd wat dit nu in zou houden. Onder het genot van een mooi uitzicht in Club 11 werd een groot aantal kunstenaars, dromers, professionals, filmers, fotografen, dansers, componisten en nog veel meer creatieve beroepen in een zaaltje gezet. Je kon een keuze maken uit de ballonnen met daaraan Polaroid foto’s (ja, inderdaad, bij elke foto was de achtergrond wel scherp!) van aanwezigen met hun kunnis en wensen en dan een gesprek beginnen. Bier drinken mocht ook. Ik las tussen de ballonnen een hele hoop mooie dingen zoals een man die een bejaardentehuis voor oude koeien wilde beginnen, iemand die leuke mensen zocht die haar konden helpen haar leven grondig om te gooien, iemand die een documentaire wilde maken over misstanden in een ver en bar oosters land. Zo ook een lerares die een man zocht, een man die gewoon een erg leuk netwerk had waar van hem nog wel meer mensen in mochten. Een groot aantal mooie dromen, wat ik erg leuk vond om mee te maken. Al met al een geslaagde bijeenkomst, dus ik hoop dat er nog een Black Sheep event komt. Als het aan de bezoekers ligt, zeker wel, heb ik gemerkt!

Zwart schaap