Doctor’s Darling – Riddim Driven

Ik ben al sinds jaar en dag lid van eMusic. Haske leuk, legaal muziek ontdekken en downloaden. Gisteravond vond ik iets heel lolligs: Doctor’s Darling – Riddim Driven. Muzikaal niet zo heel dol, maar wat ze gedaan hebben is dezelfde groove uitgewerkt tot 16 tracks met 16 verschillende zangers, rappers en reggaerds. Heel grappig. Blijkbaar waren ze nogal weg van deze groove en wilden ze de kans op een hit vergroten.

[luister naar 16 snippets van de tracks op deze link] (je hoeft geen lid te zijn om te previewen).

Nawoord: Mocht je een eMusic account willen (aanrader) dan kun je me je laten uitnodigen (kijk bij het kopje online muziek). Je krijgt dan 50 gratis probeerdownloads in plaats van 25 (je kunt opzeggen zonder te betalen). What’s in it for me? Ik krijg ook 50 downloads extra! 🙂