Wereld mood index

Vandaag zag ik een hoop mensen niet zo blij kijken. Misschien is de herfst weer begonnen…of is het wat anders? Het was in ieder geval mooi weer. Maandag zeker en veel biertjes gedronken. Ik vond het wel een leuke dag.

Zou het niet leuk zijn als je een website zou hebben waarop mensen kunnen aangeven hoe hun “mood” is. Ja! Weer zo’n geniaal plan van mij, waar de wereld weer zoveel beter van wordt. Dacht ik. Even een Google zoekrondje. We noemen het dan World Mood Index. Nou, die bestaat al en die heet ook exact zo! Hij is 88% positief op het moment van schrijven. In de wereld ja, want Nederland is niet zo actief. Handig dat het al bestaat, want dan hoef ik er geen tijd in te stoppen. Nu beschikbaar in de sidebar van mooizijndiedingen (zie rechts). Klikken maarrr!

[Current World Mood Index]